Wednesday 27 May 2009

Kolmapäev 27 Mai

Täna oli suht rahulik ja üldiselt igav päev. Ärkasin täna küllalti vara juba kella 06.30 aeg. See on tõesti vara sest muidu ma magan vähemalt kella 08 või isegi 09. Ema tuli ka bussiga Võhmat ja siis käsin temal bussivastas. Ta käis võhmas endale Rahva Riideid toomas millega nad esinevad Viljandi Laulupeol. Tõime ka Printeri tagasi elionist, selgus et printeril ei olnudki mitte midagi viga. Aga nüüd ta tõepoolet töötab nii nagu peab. Kuigi jah see läks meile küllaltki kalliks maksma nimelt 350 krooni. Õhtul käisid veel Kaiti ja tema lapsed ema sünnipäeval ja oli suhteliselt tore koosistumine siin. Rääksime elust ja kõigest muust. Ma püütsin ka täna Inglise keel õppida aga ei saanud hakkama nimelt see kramattika on nii raske et ma ei saa sellest mitte midagi aru. Pean vist kellekilt Singlis abi küsima, võibolla sealt saan midagi selkeks. Õhtul siis käisin ka Toivoga ujumas päris mõnus oli üle pikka aja taas ujuda. Vesi oli suht normaalne 28 kraadi soe see on vist ikka päris tavaline temperatuur passeinis vähemalt Viljandis. Sai Toivoga päris paljudest asjadest rääkitud ja arutatud. Kuigi jah selgub et palju on vaja muuta aga inimesi kes midagi muuta tahaksid on vähe. Näiteks spordi peale pole eriti keegi mõelnud. Kuigi jah saab kapet ja malet mängida ja kuule veeretada, see tähendab Botsat mängida. Aga tõsise spoerdi peale pole keegi mõelnud. Näiteks võiks olla üks väike dreening grupp kes tegeleks kerge jõustikuga või millegi muuga . Aga hetkel ei ole mitte midagi me saame küll midagi teha aga see on ilma kogenenud dreeneri ja juhentajatta. Aga ma loodan et asi võib muutuda. Aga me peame selleks ise aktiivsed olema ja endast märku andma et me tahame midagi tõsisemat teha.

1 comment:

  1. Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

    DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.

    ReplyDelete